”We greatly appreciate the professionalism with which Spring handled relations with the media in the HX project on our behalf and in excellent cooperation with us.”

Simon Astley
Head of Communications Europe and Americas BAE Systems
www.baesystems.com

Bae Systems

”Spring on näyttänyt BioEnergon biokonversiolaitoshankkeessa rautaisen ammattitaitonsa viestinnässä ja vaikuttamisessa vaikeimmillakin hetkillä matkalla maaliin.”

Timo Saini
Hallituksen puheenjohtaja BioEnergo Oy
www.bioenergo.fi

BioEnergo

”Yhteistyömme Springin kanssa on lisännyt yrityksemme näkyvyyttä mediassa tehokkaasti liiketoimintaamme tukevalla tavalla.”

Anu Areva
Myyntijohtaja Solar Finland
www.solarfinland.fi

Solar Finland

”Springin ammattitaitoisen viestinnän ja visuaalisen viestinnän ansiosta Kielilähettiläät on saanut juuri sellaista näkyvyyttä mediassa Suomessa ja Ruotsissa kuin olemme tavoitelleet, ja paljon enemmän kuin olimme ikinä uskoneet saavamme. Myönteinen julkisuus on saanut hankkeemme lentoon ja helpottanut sen rahoituksen järjestymistä. Spring Oy:n avulla saavutamme laajaa näkyvyyttä myös tulevaisuudessa.”

Jaan Siitonen
Toiminnanjohtaja Kielilähettiläät ry
www.kielilahettilaat.fi

Kielilähettiläät

“Sipoon palvelutalosäätiö sai näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa erittäin asiantuntevaa apua nopeasti Springiltä, joka osasi opastaa meitä myös tietosuojan juridisissa kysymyksissä. Voimme suositella Springiä lämpimästi.”

Veronica Fellman
Toimitusjohtaja Sipoon palvelutalosäätiö sr
www.sipoonpalvelutalosaatio.fi

Sipoon Palvelutalosäätiö
Scroll to Top