Jyrki Karvinen

jyrki karvinen

Jyrki on media-ammattilainen, kansainvälinen journalisti, tietokirjailija sekä Viestintätoimisto Springin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen yhteistyönsä median kanssa perustuu toimittajien työn perinpohjaiseen tuntemiseen, ymmärtämiseen ja arvostamiseen. Vastuullisuus viestinnässä on Jyrkin ykkösjuttu.

jyrki.karvinen(at)springoy.fi

Jarmo Laakso

jarmo laakso

Jarmo tuntee verkon tekniset ratkaisut ja tietoturvan. Hän virittää verkkosivustoja hakukoneoptimointia silmälläpitäen digitaalisen markkinoinnin ja brändianalyysin ohella. Jarmon erityisvahvuutena on verkon tietoturva ja niiden uhat.

jarmo.laakso(at)springoy.fi

Lauri Lehtinen

lauri lehtinen

Lauri on toimittaja, kemian insinööri, pilapiirtäjä ja lastenkirjailija. Viestinnän ammattilainen yli kolmelta vuosikymmeneltä, erityisalana teknologiayritysten mediaviestintä. Niin vaikeaa teknistä asiaa ei olekaan jota hän ei kykenisi ilmaisemaan kaikille ymmärrettävästi.

lauri.lehtinen(at)springoy.fi

Tuomo Manninen

tuomo manninen

Tuomo on Suomen ykkösvalokuvaajia ja visuaalisen ideoinnin mestari. Hän saa parhaat puolet ihmisistä irti kameran edessä. Tuomo on inspiroiva ja tehokas kumppani toteuttamaan organisaationne uutta ilmettä.

tuomo.manninen(at)springoy.fi

Reeta Partti

reeta partti

Reeta on markkinatutkimusmaailmasta ponnistanut tulevaisuudentutkija. Hän seuraa viestinnän vaikuttavuutta ja vie asioita käytäntöön. Datan, analyysien ja skenaarioiden hyödyntäminen näkyy asiakasprojektien läpiviemisessä. Keskeistä on palvella asiakasta parhaalla ja raikkaalla tavalla.

reeta.partti(at)springoy.fi

Veera Semi

veera semi

Veera on monipuolinen viestinnän asiantuntija ja valtiotieteiden maisteri. Hänen erityisosaamistaan on politiikan ja julkisen sektorin tuntemus. Hän tunnistaa kotimaiset ja kansainväliset kehityslinjat sekä hiljaiset signaalit, jotka ovat asiakkaan toimialalle relevantteja. Veera ideoi yhdessä kanssanne juuri teille sopivan viestinnän ja vaikuttamisen työkalupakin.

veera.semi(at)springoy.fi

Vieritä ylös