Viestintätoimisto Spring

Springin tekijät ovat myös johtoryhmä, joka työskentelee projekteissa tarvittavien eri alojen ammattilaisten kanssa.

sinun näkyvyytesi tekijät

Jyrki Karvinen
Toimittaja, kirjoittaja, vaikuttaja

jyrki.karvinen@springoy.fi

Jyrki on pitkän linjan journalisti ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän on työskennellyt toimittajana yli sadassa maassa ja Euroopan integraation parissa 1980-luvulta saakka. Jo ennen Suomen EU-jäsenyyttä hän oli luomassa elinkeinoelämän EU-viestintää ja toimi sen jälkeen pitkään Brysselissä EU- ja Nato-kirjeenvaihtajana. Erittäin yhteistyökykyinen Jyrki osaa noin 15000 lehtijuttunsa kokemuksella viedä asianne julkisuuteen journalistisia periaatteita kunnioittaen, lukijoiden iloksi.

Kirsi Hyytiäinen
Kansainväliset asiat ja strategiat

kirsi.hyytiainen@springoy.fi

Kirsi on hämäläinen paluumuuttaja Sveitsistä, jossa hän asui yli 35 vuotta, maailmankansalainen, toimittaja ja suklaamestari Ranskasta. Hän on kansainvälisesti erittäin hyvin verkostoitunut. Kaikki ulkomaankauppaan liittyvät tehtävät vientistrategian laadinnasta käännöspalveluihin ovat hänen ydinosaamistaan. Suklaamestari Kirsi tekee tilauksesta omat suklaat kenelle tahansa, esimerkiksi yhdistettynä juuri sopiviin viini-, kahvi- ja teelaatuihin tilaisuuksissanne.

Jarmo Laakso
Digitaalinen viestintä ja sisältö

jarmo.laakso@springoy.fi

Jarmo osaa oikeasti usein elintärkeän verkkonäkyvyyden lisäämisen. Hän tietää miten brändiä rakennetaan verkossa oikein, ja miten se voidaan tehdä väärin. Jarmolta asiakas saa verkkosivustojen, hakukoneoptimoinnin, digitaalisen markkinoinnin, brändi-analyysien ja tietoturvan lisäksi kullanarvoisia neuvoja kaupan päälle pitkin matkaa yhteistyöprojektin aikana, ja myös sen jälkeen.

Tuomo Manninen
Visuaalinen viestintä ja sisältö

tuomo.manninen@springoy.fi

Tuomo on Suomen ykkösvalokuvaajia ja visuaalisen ideoinnin mestari. Hän saa parhaan irti yksilöistä ja ryhmistä kameran edessä. Hän on inspiroiva ja aikaansaava kumppani pohtimaan kanssanne organisaationne visuaalisia tarpeita. Tuomon ehdottomia valtteja ovat yhteistyön helppous, hauskuus ja nopeus.

Vieritä ylös