vie viestisi perille

Viestintätoimisto Spring vie viestit perille.

Olemme kirjoittamisen ja sisällöntuottamisen ammattilaisia. Uskallamme sanoa näin, koska olemme kirjoittaneet tuhansia lehtijuttuja, tiedotteita, blogikirjoituksia ja somepostauksia. Tiimissämme on myös useampi kirjailija.

Hallitsemme printti-, verkko- ja sosiaalisen median. Myös podcast-tuotanto onnistuu meiltä.

Hallitsemme vaikuttajamarkkinoinnin, mediaseurannan sekä semanttiset ja media-analyysit. Mitä ne ovat? Kysy meiltä.

Erityisvahvuutemme on digitaalinen markkinointi ja esimerkiksi hakukoneoptimointi. Verkossa on oltava esillä, ja me tiedämme miten se tapahtuu.

Meillä on erinomaiset verkostot niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin vaikuttajiin ja päättäjiin kunta-, alue-valtakunnallisella ja EU-tasolla. Viemme viestisi vaikuttajille, kun tarvetta on. Tiedämme tarkkaan millaisen murroksen vaikuttajaviestintä on kokenut tällä vuosituhannella. Se on minuuttipeliä laajalla säteellä eri kanavia käyttäen, eikä enää pitkiä saunailtoja miesporukalla.

Jos emme onnistu, niin emme myöskään veloita mitään. Mediaviestinnästä veloitamme vain tulosten mukaan.

OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN

palvelumme

Missä haluatte olla kolmen vuoden kuluttua? Mikä on päämääränne? Missä ”julkisuuksissa” haluatte olla mukana ja millä tavalla? Sen kertoo viestintästrategia, jonka osaamme laatia siten, että se toimii. Mitä vähemmän teillä on käytettävissä resursseja jokapäiväiseen viestintään, sitä tärkeämpi strategia on. Se mahdollistaa juuri oikeiden viestintävälineiden ja -foorumien valinnan ja niiden optimaalisen käytön tavoitteiden toteuttamiseksi. Nykyisin on valittavana vähintään kymmenittäin erilaisia tapoja viestiä eri foorumeilla. Viestintästrategian laatiminen eli tieto siitä mihin ollaan matkalla, on myös tehokkain tapa säästää rahaa ja muita resursseja pitkällä aikavälillä.

Tunnemme kotimaisen median perin pohjin. Teemme yhteistyötä satojen toimittajien kanssa, jotka tunnemme henkilökohtaisesti. Tunnemme monien yksittäisten medioiden työtavat hyvin siksi, että olemme olleet niissä töissä. Suunnittelemme ja kirjoitamme teille mediatiedotteet nopeasti. Tiedotejakelussamme on 5400 mediaosoitetta päätoimittajista bloggareihin. Mediaseurantamme, jota voimme täydentää semanttisilla media-analyyseilla (kuinka paljon myönteistä tai kielteistä julkisuutta), kattaa myös sosiaalisen median. Mediaviestinnässä on mahdollista saavuttaa merkittäviä tuloksia muutamassa kuukaudessa tiiviissä yhteistyössä median kanssa.

Sen lisäksi, että olemme osaava kumppani verkkosivujen ja verkkokauppojen tekoon, osaamme verkkonäkyvyyden lisäämisen ja hallitsemme tietoturvan. Verkkonäkyvyyden kasvattaminen on usein ratkaisevaa liiketoiminnan onnistumisen kannalta. Siinä onnistumiseksi verkkosivujen on oltava viritetty siten, että markkinoivat asiaanne 24/7 puolestanne ilman, että siitä pitää erikseen maksaa. Tietoturvan merkitys korostuu koko ajan, ikävä kyllä. Siinä olemme asiantuntijoita.

Osaamme vahvistaa brändiänne. Saatte meiltä brändianalyysin ja ehdotuksen brändin vahvistamiseksi. Viestinnässä ja brändin vahvistamisessa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Sen vuoksi laaja-alaiset viestinnän ammattilaiset, kuten me, olemme parhaita tekemään brändillenne sen mitä pitää.

Kuvan merkitys viestinnässä on korostunut. Onnistunut visuaalinen viestintä on usein tärkeämpää ja tehokkaampaa kuin kirjallinen tai puheviestintä. Meillä on tarjota visuaaliseen viestintään poikkeuksellisen monipuolista ja laadukasta osaamista käyttöönne.

Meillä on laajat yhteistyöverkostot, jotka mahdollistavat vuoropuhelun valmistelukoneiston ja päättäjien kanssa. Tiedämme, että nykyisin vaikuttaminen on myös minuuttipeliä. Viemme viestisi perille päättäjille, olipa kyse kunta-, maakunta-, valtakunnallisella ja EU-tasolla.

Valitsemme yhteistyöverkostoistamme juuri oikeat vaikuttajat eri aloilta viemään eteenpäin asiaasi sosiaalisessa mediassa.

Soita numeroon 045-2588451, kun sinulla on akuutti tarve apuun.

Olemme toimittaneet yhteensä tuhansia lehtijuttuja, olleet tekemässä sadoittain erilaisia julkaisuja ja kirjoittaneet kirjoja. Siten niin asiakasjulkaisujen kuin tarvittaessa kirjojenkin teko onnistuu meiltä.

Suorat kontaktit asiakkaisiin tai kumppaneihin ovat usein tehokkaimpia. Tilaisuudet kannattaa kuitenkin suunnitella tarkoin asiantuntemusta hyväksi käyttäen. Olemme kokeneita pienten ja hyvinkin suurten tilaisuuksien järjestäjiä. Meiltä löytyy myös huippujuontaja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Vieritä ylös