JYRKI KARVINEN

Jyrki on media-ammattilainen, kansainvälinen journalisti, tietokirjailija sekä Viestintätoimisto Springin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen yhteistyönsä median kanssa perustuu toimittajien työn perinpohjaiseen tuntemiseen, ymmärtämiseen ja arvostamiseen. Vastuullisuus viestinnässä on Jyrkin ykkösjuttu.

jyrki.karvinen(at)springoy.fi

maaretta caselius

Maaretta on tiimimme innovatiivinen AD ja visuaalisen viestinnän vahva ammattilainen. Yhteistyö asiakkaan kanssa on Maaretalle ideoinnin ydin ja hänen kumppaninaan pääset itse vaikuttamaan lopputulokseen. Näin saat räätälöidysti organisaatiollesi tuoreen, yksilöllisen ilmeen sekä muut parhaat graafisen suunnittelun tuotteet.

maaretta.caselius(at)springoy.fi

jarmo laakso

Jarmo tuntee verkon tekniset ratkaisut ja tietoturvan. Hän virittää verkkosivustoja hakukoneoptimointia silmälläpitäen digitaalisen markkinoinnin ja brändianalyysin ohella. Jarmon erityisvahvuutena on verkon tietoturva ja niiden uhat.

jarmo.laakso(at)springoy.fi

lauri lehtinen

Lauri on toimittaja, kemian insinööri, pilapiirtäjä ja lastenkirjailija. Viestinnän ammattilainen yli kolmelta vuosikymmeneltä, erityisalana teknologiayritysten mediaviestintä. Niin vaikeaa teknistä asiaa ei olekaan jota hän ei kykenisi ilmaisemaan kaikille ymmärrettävästi.

lauri.lehtinen(at)springoy.fi

tuomo manninen

Tuomo on Suomen ykkösvalokuvaajia ja visuaalisen ideoinnin mestari. Hän saa parhaat puolet ihmisistä irti kameran edessä. Tuomo on inspiroiva ja tehokas kumppani toteuttamaan organisaationne uutta ilmettä.

tuomo.manninen(at)springoy.fi

reeta partti

Reeta on markkinatutkimusmaailmasta ponnistanut tulevaisuudentutkija. Hän seuraa viestinnän vaikuttavuutta ja vie asioita käytäntöön. Datan, analyysien ja skenaarioiden hyödyntäminen näkyy asiakasprojektien läpiviemisessä. Keskeistä on palvella asiakasta parhaalla ja raikkaalla tavalla.

reeta.partti(at)springoy.fi

Vieritä ylös